Avui us presento una recepta que vaig fer l’altre
dia, amb un mix de dues receptes que vaig trobar.
Els ingredients són:
Un parell de lloms de bacallà
1 ou
1 all
1 pebrot
oli
sal
1. Primer de tot posarem els pebrots a escalivar al forn
amb una mica de sal. Quan tingueu els pebrots escalivats, els peleu i els
tritureu amb l’aigua i ho passem per un “xino”.
2. En un cassó poseu oli fins que creieu
que cobrirà el bacallà. Quan arribi a 60 graus afegiu-hi el bacallà i ho treieu
del foc. Es deixa que es cogui fora del foc uns 6 minuts. L'oli que ens sobri
de confitar el bacallà el podrem fer servir per cuinar altres receptes de peix.
3. Per fer la musselina farem un all-i-oli
amb el rovell d'un ou (una maionesa d'all) i muntarem a punt de neu la clara
d'ou. Quan estigui a punt de neu l’afegirem a la maionesa, d’aquesta manera
queda molt esponjosa.
4. Posem al forn el bacallà amb la musselina fins
que la musselina agafi color, servim el bacallà amb la salsa de pebrot i bon
profit!
Gemma G.
No hay comentarios:
Publicar un comentario