lunes, 19 de diciembre de 2011

Recepta: Bacallà confitat a la musselina d'all


Avui us presento una recepta que vaig fer l’altre dia, amb un mix de dues receptes que vaig trobar.

Els ingredients són:
Un parell de lloms de bacallà
1 ou
1 all
1 pebrot
oli
sal

Preparació:

1. Primer de tot posarem els pebrots a escalivar al forn amb una mica de sal. Quan tingueu els pebrots escalivats, els peleu i els tritureu amb l’aigua i ho passem per un “xino”.

2. En un cassó poseu oli fins que creieu que cobrirà el bacallà. Quan arribi a 60 graus afegiu-hi el bacallà i ho treieu del foc. Es deixa que es cogui fora del foc uns 6 minuts. L'oli que ens sobri de confitar el bacallà el podrem fer servir per cuinar altres receptes de peix.

3. Per fer la musselina farem un all-i-oli amb el rovell d'un ou (una maionesa d'all) i muntarem a punt de neu la clara d'ou. Quan estigui a punt de neu l’afegirem a la maionesa, d’aquesta manera queda molt esponjosa.

4. Posem al forn el bacallà amb la musselina fins que la musselina agafi color, servim el bacallà amb la salsa de pebrot i bon profit! 

Gemma G.

No hay comentarios:

Publicar un comentario